Normes d’ús del sac

Com utilitzar-lo?

 

    1. El sac és únicament per a residus de la construcció: està totalment prohibit dipositar-hi residus de fibrociment, pneumàtics o residus considerats especials i perillosos segons la normativa vigent.
    2. El servei de retirada del sac només té cobertura a les poblacions indicades. Per a d’altres poblacions d’aquestes comarques que no apareguin en aquest llistat, demani informació o consulti al nostre cercador de codis postal
      • Berguedà: Bagà, Berga, Casserres, Cercs, Gironella, Guardiola de Berguedà, La Nou de Berguedà, L’Espunyola Montclar, Olvan, Puig-reig i Vilada
      • Bages: Artés, Avinyó, Balsareny, Callús, Castellbell i el Vilar, Castellgalí, Castellnou de Bages, Gaià, St. Salvador de Guardiola, Manresa, Navarcles, Navàs, Rajadell, El Pont de Vilomara i Rocafort, Sallent de Llobregat, Santpedor, St. Fruitós de Bages, St. Joan de Vilatorrada, St. Vicenç de Castellet i Súria
    3. El sac té una capacitat d’1m³ i no està permès superar aquest límit ni deixar residus al seu voltant.
    4. En alguns municipis, els Ajuntaments exigeixen adquirir llicències per ocupació de la via pública. Preguem que contactis amb l’Ajuntament corresponent.
    5. Col·loca el sac a la via pública i ompla’l ràpidament. Procura no deixar el sac més temps del necessari a la via pública per tal d’evitar queixes dels veïns/es i que els serveis municipals n’exigeixin la retirada.
    6. El sac ha d’estar ubicat en un espai accessible per al camió. Evita col·locar el sac en carrers de vianants, amb pivots, sota línies elèctriques, balcons, etc. No es recolliran sacs ubicades en patis, interior d’habitatges, pàrquings, etc.
    7. El sac disposa d’una tapa, un cop ple, tapa el sac i truca al un dels telèfons impresos al mateix: 93 821 44 55 o 93 837 28 74.
    8. La retirada del sac es realitzarà en 24/48 hores.
    9. Si tens qualsevol dubte, truca’ns i t’informarem. Moltes gràcies.